Telefonisch

U kan een afspraak maken online, telefonisch op 013 69 00 69 of via de app 'mijnonlineagenda'.

Voor een beknopte bespreking van labo's, uitslagen ed. belt u liefst voormiddag tussen 8-12h. Voor uitgebreide bespreking en meerdere vragen maakt u best een afspraak met de arts.


Raadpleging

De artsen werken uitsluitend op afspraak. Kom steeds op tijd, zo voorkomen we wachttijden in de wachtzaal. Uw arts probeert dit tijdsschema zo goed als mogelijk te respecteren, door onvoorziene omstandigheden kan het toch gebeuren dat u even moet wachten. Wij danken u voor uw begrip. 

Gelieve steeds 1 afspraak per patiƫnt te maken.

Voor voorschriften en attesten dient u ook op raadpleging te komen. Deze kunnen niet per telefoon of e-mail aangevraagd te worden.


CORONAmaatregelen

- Bij het maken van een afspraak, gelieve de reden van afspraak te vermelden. Heeft u koorts of luchtwegklachten (hoesten, lopende neus, keelpijn, geur/smaakverlies) gelieve dan zeker een mond/neusmasker te dragen en afstand te houden in de wachtzaal

- Draag een mondmasker, zowel op consultatie als op huisbezoek

- Gebruik alcoholgel voor uw handen bij het betreden en verlaten van onze praktijk


Huisbezoeken

De artsen leggen ook huisbezoeken af, enkel indien u zich omwille van medische redenen niet naar de praktijk kan begeven. Huisbezoeken dienen bij voorkeur aangevraagd te worden voor 11u in de voormiddag op het nummer 013 69 00 69